Ambasadorët e Vegjël me Ministrin Hyseni.

Në Ndërtesen e Re të Qeverisë së Kosovës

Ambasadorët në Qeverinë e Kosovës.

Udheheqësja e KAVRK me Ministrin e Punëve të Jashtme 

 Ambasadorët e Vegjël dhe të Rinj të Kosovës.
 Ambasadorët e Kosovës me KFOR-in.
 Ambasadorët e Rinj në OSCE.
 Ambasadorët e Rinj në Ndërtesën e Lidhjes së Prizrenit.

 Takim me Ambasadoren Franceze në Kosovë znj. Delphine Borione 

Takim me ambasadorin e Gjermanisë në Kosovë z. Hans- Dieter Steinbach.

Gjatë mbajtjes së Provimit të Parë për Paqe në KAVRK

 

 

 Ambasadorja e Re e Britanis së Madhe me Mr. David Blunt.
 Ambasadorët e Rinj në UNMIK me Mr. Martt Ahttisar.
 Ambasadorët e Kosovës në Kompleksin e Jasharajve.
 Udhëheqësja e KAVRK dhe Z. Rifat Jashari.

Ambasadoret pas nje takimi zyrtar.

 Gjatë një aktiviteti në Bashkësinë Golgota.

 

 

 

  


 
Make a Free Website with Yola.